1979


Ο Alan Jones κέρδισε το Αυστριακό γκραν πρι στο Osterreichring για να εξασφαλίσει τρεις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα της Williams. Παρόλο που η Williams κέρδισε και τον επόμενο αγώνα, τελικά, το σερί αγώνων αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό για να σταματήσουν τον Jody Scheckter και την Ferrari από το να κατακτήσουν πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών εκείνον τον χρόνο.
O Rene Arnoux εξασφάλισε την πρώτη του Pole Position αφού η Renault ξεκίνησε με ένα πλεονέκτημα δύναμης χάρης του τούρμπο αλλά γρήγορα έχασε τις θέσεις του στην εκκίνηση και προβλήματα με την αντλία καυσίμων σήμαινε πως τερμάτισε έκτος.1990


Ο Βέλγος οδηγός Thierry Boutsen εξασφάλισε  την τρίτη και τελευταία νίκη για την Williams το 1990 στο Ουγγρικό γκραν πρι μετά από την αντίσταση του στην σκληρή πίεση της McLaren Honda του  Ayrton Senna.
Στον αγώνα επίσης πραγματοποιήθηκε  η 50στη εκκίνηση γκραν πρι για τον Alex Caffi.1985

Ο πρώην οδηγός της F1 Manfred WinkelHock σκοτώθηκε όταν είχε μια βαριά σύγκρουση στην στροφή 2 στο Mosport Park κοντά στο Toronto κατά την διάρκεια του Budweiser 1000km World Endurance Championship.
Ο αδερφός του Joachim Winkelhock, o Manfred έγινε διάσημος όταν τούμπαρε την F2 March στο πολύ στενό ανεβοκατέβασμα Flugplatz στο Nurburgring το 1980. Ξεκίνησε σε 47 γκραν πρι ανάμεσα στο 1980 με 1985.