1972


Ο Emerson Fittipaldi κέρδισε το Αυστριακό Grand Prix του Osterreichring από τους Denny Hulme και Perer Revson όταν πέρασε τον Jackie Stewart στον 24ο γύρο.
Η νίκη αυτή έδωσε στον Fittipaldi ένα προβάδισμα 25 βαθμών με τρεις αγώνες να απομένουν.
Αυτό σήμαινε ότι ο Hulme θα έπρεπε να κερδίσει και τους τρεις αγώνες χωρίς να πάρει κανέναν βαθμό ο Emerson για να κερδίσει τον τίτλο.


1978


Ο Σουηδός οδηγός Ronnie Peterson κέρδισε την τελευταία από τις δέκα νίκες του στο Αυστριακό Grand Prix.
Τερμάτισε μπροστά από τους Patrick Depailler και Gilles Villeneuve.
O Villeneuve κατέκτησε δέκα νίκες σε οχτώ χρόνια καριέρας στην F1 αλλά πέθανε τραγικά έναν μήνα αργότερα μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από μία απλή επέμβαση στα σπασμένα πόδια του, που ήταν αποτέλεσμα του ατυχήματος που είχε στο Ιταλικό Grand Prix στη Monza.


1989


Το Ουγγρικό Grand Prix του 1989 θα το θυμόμαστε για την εκπληκτική προσπέραση που έκανε ο Nigel Mansell με την Ferrari του, στην McLaren του Ayrton Senna για να πάρει την νίκη.
Στον 58ο γύρο το ζευγάρι πήγε να ρίξει γύρο στον Stefan Johansson, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Καθώς οι πρωτοπόροι έφτασαν πίσω από τον Σουηδό, το μονοθέσιο του επιβράδυνε  απροσδόκητα, ο Senna κόλλησε πίσω του και ο Mansell τον πέρασε από δεξιά.


1995


Ο Damon Hill κέρδισε το Ουγγρικό Grand Prix, κάνοντας το 1-2 για την Williams με τον David Coulthard.
O Michael Schumacher βρισκόταν στην δεύτερη θέση με την Benetton αλλά εγκατέλειψε με πρόβλημα στην αντλία βενζίνη.
Παρά την εγκατάλειψη του, ο Schumacher έμεινε πρώτος στην βαθμολογία με διαφορά 11 βαθμών από τον Hill.
Σε αυτόν τον αγώνα είδαμε και ένα περίεργο συμβάν με τον Ιάπωνα οδηγό Taki Inoue.
H Footwork του έμεινε στην άκρη της πίστας, ο Inoue βγήκε από το μονοθέσιο και βρέθηκε στο δρόμο ενός αυτοκινήτου αγωνοδίκη που τον χτύπησε και τον τραυμάτισε στο πόδι του.