1988


Το μέλλον του οδηγού ονόματι Johnny Herbert και η καριέρα του τέθηκαν υπο αμφιβολία αφού αναμείχθηκε σε μια τεράστια σύγκρουση στο Brands Hatch σε έναν αγώνα F3000.
Τα πόδια του πήραν όλη την πίεση της σύγκρουσης και ήταν τυχερός που δεν έχασε το ένα.
Εξέπληξε τους γιατρούς με την αφοσίωση του να αναρρώσει και εκτός που με το ζόρι περπατούσε, πήρε μια ηρωική τέταρτη θέση στο ντεμπούτο του στην F1 με την ομάδα της Benetton το 1989.2005Ο Bernie Eccleston συνεχίζει την επέκταση της αυτοκρατορίας της Formula 1 αφού η Άγκυρα ήταν ο ιδρυτής του πρώτου τουρκικού γκραν πρι.
Το καινούργιο σιρκουι αποδείχθηκε πως ήταν μια αστραπιαία επιτυχία και ο Kimi Raikkonen πήρε την νίκη από τον Fernando Alonso αλλά και τον Juan Pablo Montoya .
Η Mclaren φαινόταν πως θα πάρει το 1-2 αλλά ο Montoya έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός πιστας για να δώσει στον Alonso την θέση του αφού τραυμάτισε ένα κομμάτι από το πάτωμα του έναν γύρο νωρίτερα.
2007

Η BMW-Sauber έληξε φήμες μηνών επιβεβαιώνοντας πως ο Nick Heidfeld θα παραμείνει δίπλα στον Robert Kubica για το 2008. "Ο Nick και ο Robert έφεραν πολύ δυνατές επιδώσεις για την ομάδα αυτή την σεζόν. Έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο για να μπορέσουν στην BMW Sauber F1 να αποδείξει πως είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στο άθλημα," είπε ο διευθυντής  του BMW Motorsport Mario Theissen.