Ο Max Verstappen πιστεύει ότι η πρόσφατη απόδοση της Ferrari θα κάνει τις πιθανότητες της Red Bull για νίκη στο Μεξικό "ακόμα πιο δύσκολες".


Η Red Bull έχει υψηλές προσδοκίες για ένα καλό αποτέλεσμα στην πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez, όπου τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε πανηγυρίσει την νίκη.

Η ομάδα με βάση το Milton Keynes έχει σημειώσει μέχρι στιγμής δύο νίκες μέσα στο 2019, αλλά ο Verstappen λέει ότι δεν περιμένει να επαναλάβει τις προηγούμενες νίκες του στο Μεξικό, δεδομένου της πρόσφατης απόδοσης της Ferrari.

"Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μεξικό καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ ξεχωριστά εκεί με τις δύο νίκες." Είπε ο Ολλανδός.

"Μου αρέσει πραγματικά η οδήγηση εκεί καθώς η πίστα είναι πολύ διαφορετική λόγω του μεγάλου υψόμετρου που καθιστά χαμηλή πρόσφυση."

"Οι στροφές επίσης είναι πολύ τεχνικές, οπότε πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να βεβαιωθεί ότι θα πάρεις το καλύτερο από αυτές, αλλά μία καλή πίστα για εμάς συνήθως."


"Περιμένω να είναι λίγο δυσκολότερα για εμάς φέτος επειδή λόγω του ρυθμού της Ferrari αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε έναν καλό αγώνα."

Ο teammate Alexander Albon λέει ότι πηγαίνει σε αυτό το Σαββατοκύριακο γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά το "καλύτερο Σαββατοκύριακο " με την Red Bull, έχοντας πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα του με την τέταρτη θέση στην Suzuka.

"Αφού πήρα το καλύτερο μου αποτέλεσμα στην Ιαπωνία την προηγούμενη βδομάδα, έχω καλή αυτοπεποίθηση και κατεύθυνση πηγαίνοντας προς το Μεξικό." πρόσθεσε.

"Η Ιαπωνία έμοιαζε το καλύτερο Σαββατοκύριακο μου με την ομάδα και δένουμε όλο και περισσότερο οπότε ανυπομονώ να μεταφέρω αυτό το μομέντουμ στο Mexico."

"Ιστορικά είναι μία καλή πίστα για την Red Bull με pole position και νίκη την προηγούμενη χρονιά οπότε προφανώς αυτό είναι θετικό."

"Όπως και η Suzuka, θα είναι ακόμα μία καινούργια πίστα για εμένα αλλά αυτή φαίνεται πιο επιεικής"

"Το Μεξικό και η Αμερική θα είναι οι τελευταίοι back to back αγώνες της σεζόν και δεν μπορώ να περιμένω να βγω έξω και να τις ελέγξω και τις δύο."